Juhla- ja kokoustilat

Juhlatiloiksi vuokrattavana on Ainolassa paviljonkirakennus, rantasauna ja tanssilava. Paviljonkirakennus ja tanssilava ovat esteettömiä. Tiloja vuokrataan yhdessä tai erikseen. Yhteistyökumppanina toimii Jyväskylän Vanha Asemaravintola.

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt lomakkeella tai p. 0102811854 ja asuntotoimisto@jnp.fi

Vuokrausehdot 2017

Ainolan varustelista

M/S Satu-laiva liikennöi sataman ja Ainolan välillä. Tilaa laivakuljetus omaan tapahtumaasi toimisto@ketääneijätetärannalle.fi, puh. 050 3205191

Tanssilava

Pihapiirin vuonna 1941 rakennettu tanssilava toimii juhlatilana kesäaikaan. Ainolan lavalla on vuosien varrella todistettu monia kohtaamisia, moni jyväskyläläinen ja kauempaa saapunut on viettänyt lavalla ikimuistoisia hetkiä tanssin pyörteissä. Tilassa on avara parkettilattia sekä esiintymislava ja pieni takahuone. Tilaan mahtuu 300 henkilöä.

Paviljonki

Paviljonki rakennettiin vuonna 1908 yksityishenkilöiden kesähuvilaksi ja entisöitiin vuonna 2013 alkuperäisen suunnitelman mukaan. Paviljonki on vuosien saatossa toiminut kahvilana ja kulttuuritapahtumien sekä kyläyhdistysten kohtaamispaikkana.

Tunnelmallinen paviljonkirakennus sopii hyvin pienten tilaisuuksien järjestämiseen sellaisenaan. Tarjoilut tilaisuuksiin saa tilattua helposti Ainolan kautta. Esteettömässä paviljonkirakennuksessa on tilaa n. 30 henkilölle.

Rantasauna

Punainen rantasauna on rakennettu uudelleen vanhan saunan paikalle. Samalla paikalla on sijainnut sauna v. 1936 lähtien. Sauna sijaitsee Jyväsjärveä kiertävän rantaraitin varrella. Sauna tarjoaa lämpimät löylyt 10 hlö:lle kerrallaan. Saunan voi vuokrata erikseen tai yhdessä paviljongin kanssa.

Tee varaustiedustelu